Business Unit Corporate

Rike Dekker

Naam:Rike Dekker

Functie:Senior Europees en Nederlands octrooigemachtigde

Afdeling:Unit Corporate

Tel:+31 (0)40 243 37 15

Mail:R.Dekker@aomb.nl


Door haar ruime ervaring, zowel bij multinationals als in private practice, kan Rike als een echte strategische partner worden gezien. Rike begrijpt als geen ander de waarde die intellectueel eigendom voor een bedrijf heeft en vindt het belangrijk om de cliënt echt te leren kennen zodat ze passende en duidelijke adviezen kan geven.
 
Rike is scheikundig technoloog en heeft ook ervaring in andere vakgebieden, waaronder farmacie, materialen en voedingstechnologie. Zij heeft tijdens haar carrière 7 jaar in Frankrijk voor Pfizer gewerkt en spreekt vloeiend de Franse en Engelse taal. In 2009 is zij gestart bij DSM waar ze verschillende posities heeft vervuld. Rike is sinds september 2017 werkzaam bij AOMB en zal Business unit Corporate versterken.
 
Rike is een open en nieuwsgierige persoon. Ze vindt het leuk om met verschillende mensen en bedrijven in contact te komen. Een project is voor haar pas geslaagd als zowel de zakelijke als persoonlijke doelen bereikt zijn én er achteraf nog over gesproken wordt.
 
Rike is getrouwd en moeder van een zoon. Naast haar werk, brengt ze graag haar tijd door met vrienden, gaat ze naar (pop)concerten of maakt ze een wandeling in de Limburgse heuvels.


Werkzaam bij AOMB sinds

2017

Vestigingsplaats

Maastricht

Expertises en werkgebieden

Materialen, farmacie, voeding

Opleidingen

TU Eindhoven, Scheikundige Technologie; Nederlands Octrooigemachtigde; Europees Octrooigemachtigde, CEIPI European Litigation Course

Relevante werkervaring

Groot Nederlands Octrooibureau, Farmaceutische Industrie (Pfizer), DSM

Nevenactiviteiten

Gewezen bestuurslid Orde van Octrooigemachtigden (2013-2017)