Business Unit

Esther Lins

Naam:Esther Lins

Functie:European trademark attorney

Afdeling:Mark Your Brand

Tel:+31 (0)40 243 37 15

Mail:E.Lins@aomb.nl


In 2005 behaalde Esther Lins haar Bachelor of Law en vervolgens in 2011 haar Masters Degree Intellectual Property & Innovation, beide in Rio de Janeiro. In februari 2017 startte zij bij AOMB als Senior Merkengemachtige.
Esther is een vriendelijke en geduldige collega. Haar juridische ervaring  en beheersing van onder andere de Spaanse en Portugese taal maken dat ook Business unit Internationale Partners regelmatig een beroep op haar doet. Ze hoopt hiermee een waardevolle bijdragen te kunnen leveren aan de activiteiten van AOMB in de Latijns-Amerikaanse markt.

Haar vrije tijd brengt Esther graag door met familie en vrienden. Daarnaast houdt ze van films kijken en lezen.  Ook vind Esther het heerlijk om buiten in de natuur activiteiten als bootcampen en dansen uit te voeren.


Werkzaam bij AOMB sinds

Vanaf 2017 werkzaam bij AOMB

Vestigingsplaats

Den Haag / Rijswijk

Expertises en werkgebieden

Handelsmerken, auteursrechten, opdrachten die betrekking hebben op IP rechten, zoals licenties, overdracht van technologie, technische bijstand

Opleidingen

Bachelor of Law - Federale Universiteit Rio de Janeiro (afgerond in 2005) and Masters Degree Intellectual Property & Innovation afgerond - UFRJ/Instituto Nacional da Propiedade Industrial (afgerond in 2011)

Relevante werkervaring

Voorheen werkzaam bij advocatenkantoren in Brazilië

Nevenactiviteiten

The Brazilian Bar Association