Ingrid Daemen

Naam:Ingrid Daemen

Functie:Trademark assistant

Afdeling:Mark Your Brand

Tel:+31 (0)40 243 37 15

Mail:I.Daemen@aomb.nl


De schakel tussen de merkengemachtigden en de ondersteunende afdelingen binnen AOMB. Ingrid Daemen is zowel voor cliënten als collega's het eerste aanspreekpunt. Als Merken assistent zet zij zich samen met de merkengemachtigden in om alle cliënten van AOMB bij te staan in IP-vraagstukken.

Ingrid verdiept zich vakinhoudelijk in alle voorkomende werkzaamheden en dat houdt haar werk afwisselend. Ze werkt gedisciplineerd en staat behalve als een harde werker bekend om haar enthousiasme en gezellige aanwezigheid.

In het weekend is Ingrid veel bezig met fotografie en gaat zij lekker op pad met haar camera. Vakanties brengt ze graag in het buitenland door. Aangezien Ingrid een enthousiaste duikster is, worden vakantiebestemmingen daar vanzelfsprekend op uitgezocht.    
  
Werkzaam bij AOMB sinds

Vanaf 2014 werkzaam bij AOMB

Vestigingsplaats

Eindhoven HQ

Blog

 • Welke copy-cat kom jij deze zomer tegen?
  Nog een paar weken en dan zal voor vele van ons de zomervakantie weer starten. Wellicht dit jaar met wat gewijzigde plannen, maar hopelijk niet minder ontspannen!


  Vooral buiten de Nederlandse grenzen kunnen sommige bedrijven er wat van! De bekende franchise keten BAKKER BART werd zo onaangenaam verrast door bovenstaand uithangbord dat zij aantrof in Spanje. Deze ondernemer – niet gelieerd met de originele BAKKER BART - wil duidelijk meeliften op de bekendheid van dit merk. Met name het overnemen van de identieke – onderscheidende – kleur is daarbij een belangrijk (verwarrings-) middel!

  Wij zijn benieuwd of jij ook zo een copy-cat tegen komt tijdens jouw zomer. Zo ja, stuur ons een bericht stuurt met jouw gevonden inbreuk. Dit kan via markyourbrand@aomb.nl. We kijken uit naar je inzending!

  Maar let op, …. oordeel niet te snel! Niet alles is zoals het lijkt. Zo heeft het bij ons bekende merk AXE voor o.a. mannen deodorant, de producten in Australië, Nieuw-Zeeland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk in de schappen staat met de naam LYNX op de verpakking. Toen AXE wilde gaan uitbreiden naar meerdere landen, was deze naam in een aantal landen al geregistreerd. Vandaar dat AXE in sommige landen LYNX heet.  Hier is dus weliswaar geen sprake van een copy-cat , hooguit pech voor de merkhouder!
  We zien je inzending graag tegemoet! En natuurlijk, geniet van de zomer!

  Meer informatie over merken en modellen? Neem dan eens een kijkje op www.markyourbrand.nl