Business Unit Corporate

Brigitte Geurts

Naam:Brigitte Geurts

Functie:Octrooigemachtigde in opleiding

Afdeling:Unit Corporate

Tel:+31 (0)40 243 37 15

Mail:B.Geurts@aomb.nl


Is afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, waar zij daarna ook haar promotieonderzoek deed in de Analytische Chemie. Brigitte Geurts schreef haar proefschrift over het toepassen van chemometrie voor de analyse van vluchtige stoffen. Sinds oktober 2016 werkt ze voor AOMB als Octrooigemachtigde in opleiding.

Eén van Brigittes grootste kwaliteiten is het snel kunnen doordringen tot de kern van de zaak. Ook is ze gewend om zich nieuwe stof snel eigen te maken, heeft ze een groot oog voor detail en managet ze haar werk met veel orde en structuur.

Naast een breed wetenschappelijk interesse vindt Brigitte taal en puzzelen met taal erg leuk. Ze is blij om die combinatie te hebben gevonden in het beroep van octrooigemachtigde. Niet zo vreemd dat Brigitte houdt van boeken en lezen. Daarnaast is haar grote hobby sportklimmen, zowel indoor als outdoor. Maar ook van hardlopen, wielrennen en (berg)wandelen wordt zij erg gelukkig. Ook speelt Brigitte hobo in een harmonieorkest in Nijmegen.

Werkzaam bij AOMB sinds

Vanaf 2016 werkzaam bij AOMB

Vestigingsplaats

Eindhoven HQ

Expertises en werkgebieden

Chemie, analytische chemie en chemometrie

Opleidingen

Promotieonderzoek Analytische Chemie - Radboud Universiteit (afgerond in 2016) en Analytische Chemie – Radboud Universiteit (afgerond in 2012)

Relevante werkervaring

-

Nevenactiviteiten

Bestuurslid van de Jonge Orde van Octrooigemachtigden (2018 tot heden)