Business Unit Corporate

Vera op den Brouw-Sprakel

Naam:Vera op den Brouw-Sprakel

Functie:Junior partner, Europees en Nederlands octrooigemachtigde

Afdeling:Unit Corporate

Tel:+31 (0)40 243 37 15

Mail:V.Opdenbrouw-Sprakel@aomb.nl


Wordt door cliënten en collega's omschreven als enthousiast, georganiseerd, vriendelijk, analytisch en gedreven. Vera op den Brouw-Sprakel werkt binnen AOMB als Nederlands en Europees octrooigemachtigde op het gebied van chemie. Een rol die zij met veel enthousiasme vervult. In de loop der jaren heeft Vera een intensieve samenwerking opgebouwd met middelgrote en grote bedrijven binnen de chemische sector.

Het opbouwen van een sterke samenwerking is Vera's voornaamste doel. Door nauw samen te werken met zowel de cliënt als haar collega’s, is zij in staat haar cliënten de best mogelijke IP-oplossingen te bieden voor uiteenlopende vraagstukken.

Vera vindt het belangrijk dat haar cliënten het gevoel hebben dat zij in goede handen zijn. Een ambitie die zij met volle overgave waarmaakt. Haar organisatietalent en zorgzaamheid zorgen ervoor dat ook collega’s haar weten te vinden wanneer zij behoefte hebben aan advies of begeleiding. Vera geniet ervan als zij het beste uit mensen kan halen.

Vera is moeder van twee kinderen en heeft daarnaast een grote passie voor gezond koken en het onderhouden van haar moestuin.
Werkzaam bij AOMB sinds

Vanaf 2002 werkzaam bij AOMB

Vestigingsplaats

Eindhoven HQ

Expertises en werkgebieden

Organische chemie; fysische chemie; polymeerchemie; food & feed; farma

Opleidingen

Promotieonderzoek (PhD) Organische Chemie – Radboud Universiteit Nijmegen (afgerond in 2002)
MSc opleiding Chemie – Katholieke Universiteit Nijmegen (afgerond in 1998)

Relevante werkervaring

Uitvoerige ervaring met opstellen en verlenen van octrooiaanvragen, Oral proceedings voor EPO gedurende verleningsprocedure, oppositie- en beroepsprocedures, FTO analyses, Third Party observations, Nederlandse rechtszaken voor inbreuk en nietigheid.

Nevenactiviteiten

Lid van de Orde van Octrooigemachtigden, VEI, AIPPI en EPI
Tutor bij IPKM opleiding op Universiteit Maastricht