Business Unit MKB, Staf

Carla Hendriks

Naam:Carla Hendriks

Functie:Business Unit Assistant / Executive secretary

Afdeling:Unit MKB, Staf

Tel:+31 (0)40 243 37 15

Mail:C.Hendriks@aomb.nl


Is gewend om meerdere bordjes tegelijk hoog te houden. Ze organiseert graag, brengt structuur aan en houdt overzicht in de werkzaamheden. Carla Hendriks heeft veel ervaring als directiesecretaresse en is een echte 'regeltante'.

In haar rol als business unit assistant voor de Business Unit MKB zorgt Carla ervoor dat de communicatie met collega’s en cliënten optimaal verloopt. Ze is tevens het aanspreekpunt voor het managementteam. Haar werk is geen dag hetzelfde. In een dynamische organisatie zoals AOMB gebeurt veel. Niet alleen intern en extern, maar ook nationaal en internationaal. Juist dat houdt voor Carla het werk uitdagend en geeft haar veel voldoening.

Carla voelt zich in haar element als ze op de achtergrond alles voor haar collega’s kan regelen, zodat die zich op de voorgrond volledig kunnen richten op de cliënt.

Behalve op het werk is Carla ook in haar vrije tijd erg actief. Ze houdt van sporten, waaronder hardlopen en wandelen. Daarnaast is ze regelmatig te vinden op de salsa-dansvloer. Ze reist graag naar Spaanstalige landen en volgt les in de Spaanse taal.


Werkzaam bij AOMB sinds

Vanaf 2006 werkzaam bij AOMB

Vestigingsplaats

Eindhoven HQ