nl

Zoeken Menu

  © 2023 AOMB. Alle rechten voorbehouden.

  Terug naar overzicht

  Uitreiking Arnhemse Ondernemer en de Arnhemse Starter van het jaar tijdens OndernemerLIVE 2017

  • Algemeen

  Janneke Zengin

  Marketing & Communicatie assistant

  Op vrijdagmiddag 12 mei jongstleden werden, na een enerverende pitchbijeenkomst op het kantoor van StartUp Arnhem, de genomineerden voor de verkiezing van de Arnhemse ondernemer van het jaar en de Arnhemse starter van het jaar bekend gemaakt.

  De kandidaten kregen elk vijf minuten de tijd om zichzelf te presenteren aan de vakjury, waar ook AOMB partner Marijke Van kan deel van uit maakt.

  De kandidaten komen in aanmerking voor de ondernemersprijzen omdat zij op de volgende punten bijdragen aan de regio: (inhoudelijke) groeirealisatie; met een innovatieve ontwikkeling verduurzamen; vergroten of behouden van werkgelegenheid; Arnhem positief onderscheid op de kaart zetten. Na intensief beraad kwam de jury met een eindoordeel en werden de genomineerden voor beide ondernemersprijzen bekend gemaakt.

  De genomineerden voor de Arnhemse ondernemer van het jaar 2017 zijn:
  Voor de Arnhemse starter van het jaar 2017 zijn genomineerd:
  Wil jij mee beslissen over wie deze prestigieuze ondernemersprijzen verdienen? Breng dan je stem uit op www.ondernemerlive.nl/ovhj-2017/. De uitreiking vindt plaats tijdens het OndernemerLIVE event op 8 september in de Melkfabriek. Vanuit AOMB Intellectual property zullen Marijke Van kan (Partner, Europees en Benelux Merken- en Modellengemachtigde) en Floor Stijns (Merkengemachtigde i.o.) aanwezig zijn.

  Janneke Zengin

  Marketing & Communicatie assistant

  Blijf op de hoogte

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

  Bereikbaarheid kantoor Eindhoven

  • Algemeen

  AOMB verwelkomt nieuwe medewerker

  • Algemeen
  • Patenten

  Uitbreiding partnergroep AOMB Intellectual property

  • Algemeen