nl

Zoeken Menu

  © 2023 AOMB. Alle rechten voorbehouden.

  Terug naar overzicht

  AOMB IP Consultants gaat samen met Life Science Patents

  • Algemeen

  Janneke Zengin

  Marketing & Communicatie assistant

  AOMB IP Consultants is verheugd te kunnen melden een samenwerking te zijn aangegaan met het Limburgse kantoor Life Science Patents in Sittard.

  Life Science Patents is opgericht in 2004 om geïndividualiseerde diensten op het gebied van Intellectueel Eigendom te leveren aan de Life Sciences gemeenschap.

  Life Science Patents ( www.lifesciencepatents.nl) opereert onder de bezielende leiding van Dr. Winand Habets. Winand heeft ruim 15 jaar ervaring als Europees octrooigemachtigde op het gebied van Life Sciences, Biotechnologie en Moleculaire Biologie. Alvorens Winand Life Science Patents oprichtte was hij werkzaam als Patent Counsel bij Organon en DSM.

  Winand Habets: “Dit is een belangrijke stap voor alle clienten van Life Science Patents. Door deze samenwerking kan ik hen verzekeren van continuïteit in de dienstverlening en bovendien een breder pallet aan diensten aanbieden, met name in de werktuigbouwkunde en elektrotechniek.”

  Ernest Baeten, Managing Partner AOMB: “AOMB is bijzonder verheugd de handen in elkaar te slaan met een gerenommeerde partij als Life Science Patents. Dit is een verdere versterking en verbreding van onze basis op het gebied van de life sciences, met name binnen onze business unit Corporate”.

  Janneke Zengin

  Marketing & Communicatie assistant

  Blijf op de hoogte

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

  Nieuwe vestiging

  • Algemeen

  AOMB verwelkomt nieuwe medewerker

  • Algemeen
  • Patenten

  Uitbreiding partnergroep AOMB Intellectual property

  • Algemeen