nl

Zoeken Menu

    © 2024 AOMB. Alle rechten voorbehouden.

    Terug naar overzicht

    Maak kennis met onze nieuwe collega's!

    • Algemeen

    Janneke Zengin

    Marketing & Communicatie assistant

    Op 15 september jl. is Mireia Cama Sanchez als Europees octrooigemachtigde gestart bij AOMB. Mireia heeft de studie Biochemistry afgerond aan de Autonome Universiteit of Barcelona. Vervolgens heeft zij ervaring opgedaan in de farmaceutische industrie. Hierna is zij in het octrooiveld terecht gekomen en heeft zij meer dan 15 jaar gewerkt bij een Spaans IP kantoor. Mireia is werkzaam vanuit ons kantoor te Eindhoven en gaat binnen AOMB het Life Sciences team versterken.

    Daarnaast is ook Lotte Leek gestart als Trainee Trademark attorney. Lotte studeerde rechten aan de universiteit van Tilburg. Tijdens haar master Arbeidsrecht volgde zij het vak Intellectual Property Law wat haar direct interesseerde. Hierdoor besloot zij om binnen het IE recht verder te gaan. Lotte zal standplaats nemen in ons kantoor te Eindhoven en zij maakt onderdeel uit van Mark Your Brand.

    Tot slot verwelkomen wij ook Judith Bijnen bij AOMB. Judith is per 1 september jl.  begonnen als Client Support Specialist. Judith zal de spil zijn in onze dienstverlening aan cliënten. Samen met de gemachtigden en IP juristen zorgt zij dat onze cliënten high level service krijgen. Judith zal standplaats nemen in ons kantoor te Eindhoven.

     Wij zijn verheugd met deze nieuwe medewerkers en wensen ze heel veel succes!

    Janneke Zengin

    Marketing & Communicatie assistant

    Blijf op de hoogte

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

    AOMB Intellectual property verwelkomt twee nieuwe medewerkers

    • Algemeen

    Nieuwe vestiging

    • Algemeen

    AOMB verwelkomt nieuwe medewerker

    • Algemeen
    • Patenten