Business Unit Corporativa

Patrick van Ginneken

Nombre :Patrick van Ginneken

Función:Dutch patent attorney

Unidad de Negocios :Unidad de Corporativa

Número de teléfono:+31 (0)40 243 37 15

Dirección de correo electrónico:P.vanGinneken@aomb.nl


Begon in 2013 aan zijn master Aerospace Engineering, track Flight Performance and Propulsion aan de TU Delft. In 2016 studeerde hij af en nu is hij Nederlands octrooigemachtigde bij AOMB. “Dit is op mijn lijf geschreven, dit moet ik gaan doen!” was de reactie van Patrick toen hij kennis maakte met het vak van octrooigemachtigde. De puzzel om tot het resultaat te komen dat voor de klant de meeste waarde oplevert, vindt Patrick boeiend. De competitie steeds een stapje voor zijn, daar gaat het volgens hem om. Hij stopt niet voordat hij gewonnen heeft.

Binnen de business unit Corporate houdt Patrick zich voornamelijk bezig met uitvoerende taken: als zijn cliënt, die zelf ook vaak octrooigemachtigde is, te druk met interne taken is om het inhoudelijke octrooiwerk af te ronden, legt hij/zij dat inhoudelijke werk bij hem neer. Ook is Patrick binnen zijn unit de go-to persoon voor alles dat vliegt of met vliegen te maken heeft. Door eerlijke advisering in een zo vroeg mogelijk stadium voegt hij waarde toe waar waarde toe te voegen is, en minimaliseert hij de onnodige kosten.

In zijn vrije tijd gaat Patrick vaak de competitie aan met zijn vrienden en familie in de vorm van een bordspel. Zijn doorzettingsvermogen heeft hij te danken aan zijn jeugd, waarin hij schaatste op hoog niveau.


Trabaja para AOMB desde

Trabaja desde 2016 en AOMB

Lugar de Trabajo

La Haya / Rijswijk

Pericia y campos de trabajo

Werktuigbouwkunde, aerodynamica, renewable energies en sportartikelen

Estudios

Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek, stage bij Fokker Elmo en afstudeerstage bij Fokker Landing Gear - TU Delft (afgerond in 2016)

Experiencia profesional relevante

Voorheen werkzaam als octrooigemachtigde in opleiding bij een Nederlands octrooibureau

Actividades secundarias

Miembro del Instituto de Agentes de Patentes Jóvenes